Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Varje snöflinga är unik"


Snöflingan

Att ha karaktär
I synonym till uttänkt
Då livet är spontanval av oviktiga beslut
Varma mackor kontra tomatsoppa till middag
Velande mellan rätt chipspåse på Coop
Varken mystisk hemlighetsfull gnutta på unik
Eller en mittpunkt händelsernas centrum
Bara en vanlig individ jobbande ledig
Glass i solsken, sovande regn
Frågande, ambivalent suktande efter en fräsch fläkt att acceptera tillvaron vid
En fin fras att ingravera på kroppen
Något eget inom en stängd box
"Visste du att Carpe Diem betyder fånga dagen på latin?"




Fri vers av Oknytt
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-24 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt