Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beckett igen...nu i en säck




-Så Samuel, vad har du att säga om världsläget ?

-Du ser ju att jag går runt med svart sopsäck över huvet.

-Ja jo, det var därför jag blev nyfiken...

-Men vad tror du att jag har i säcken ?

-Ditt huvud ?

-Det skulle man kunna tro.

-Men...inte alltså ?

-Skammen.

-Du skäms över världsläget ?

-Mycket frågor här.

-Ska vi börja om ?

-Gärna för mig...egalt egentligen.

-Jag tappar orden.

-Då förstår du.

-Gör jag ?

-Du frågar mycket....varför ?

-Jag hoppas väl få nåt slags svar, vägledning.

-Av en idiot som jag ?

-Ja.

-Hahaha...det var det bästa idag. Nu fick du ett svar.

-Öhhh, ditt skratt ?

-Ja men jag skrattade baklänges.

-Som ahahah ?

-Aj !

-Ja ?

-Nej !

-Världsläget....inte ett "ja" ?

-Äntligen !

-Nöjd ?

-Mer än nöjd. Formidabelt.

-Vill du ha säcken ?

-Ja, men ut och in.

-Du är min själsliga broder Gunnar.

-Leumas redorb agilsläjs nim rä ud.

-Nu får vi whiskey.

-Yeksihw iv råf un.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-24 22:34



Bookmark and Share


  Nanna X
Endgame. Fantastisk pjäs.
2016-11-25

  Gunnar Hilén VIP
man dricker sprit
2016-11-24

  Onomatoprofet VIP
Hur gråter man baklänges?
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP