Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det pågår.

Kattens sträva tunga.
Tyngden i mitt knä.
Kaminens värme.

Tvåhundratusen höns
gasade till döds.

Framför teven
tittar i mobilerna
och planerar inget alls.

Morgondagens frukost
kommer att ätas
senare än vanligt.

Nästa vecka
kommer snön igen.




Fri vers av Patrik Järf
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-26 02:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Denna eviga motsättning mellan gemyt och förfäran. Ja, du för fram det så att man kan förstå känslan. Väl beskrivet.
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf