Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan språket ställa till det!


I skolan

– Fröken, min syster har fått barn! Har jag blivit morfar nu?




Övriga genrer av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-26 14:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ja det är inte lätt med alla begrepp :)
2017-01-09

  Anya VIP
hahaha Jaa inte lätt att hålla reda på alla titlar.
2017-01-09

  i af apa
: ))
2016-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Kan bara svårt att veta vad man blir!
2016-12-05

  ULJO
Barn är härliga
2016-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Det var ju en (skröna om en) farförälder eller morförälder som sade att om jag vetat att det var så här härligt med barnbarn så hade vi fått dem först.
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP