Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på sned

De frågar vad det är med mig
Inget fel på mig
Men jag vill inte skratta
Inte ens le
Solen är borta
Livet på sned

Jag trodde jag visste vägen
Som leder till stjärnornas land
Men jag såg inte skogen för träden
Allt jag kan se
Livet på sned

Hjälp mig att leta
Efter stigen som tar mig tillbaks
Allt jag behöver veta
Är att du är brevé
När mitt liv är på sned




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-27 07:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Inte så underligt med tanke
på vår värld idag..
2016-11-29

  Lars Hedlin
Skrivit med inlevelse och känsla!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana