Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du finns

du finns nu
här
rycks med utav livet
tar klivet ut på motorvägen
nära ditt inre är bäst


en väg snabb som den
når du ditt mål
lär du av misstag
eller skyndar du på
som ingenting





Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 11:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om!
2016-11-29

  Solstrale VIP
BRA! :)
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77