Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kylig, klar, stilla stund i en skogsglänta


En grävling av sten


Frostens tunna hinna på det sovande gräset
spröd under min vinterkänga

Vänliga kottar pyntar yviga granar julfina
ståtar mot klarblå himmel

En grävling av sten har grön päls
betraktar mig stilla

Vinter vila








© Text och Bild Snuffa 20161128




Fri vers av Snuffa
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-28 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa