Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elektriska stötar

 

 

min favoritstund var på morgonen

vi hade inte sovit något och

du höll mitt ansikte mellan dina händer

 

jag drev in och ut mellan sömn och vakenhet

varje gång jag öppnade mina ögon mötte de dina

du såg på mig

du log

 

långt därinne, under det mjuka i mitt bröst

kände jag hur det fladdrade till

som små elektriska stötar

 

jag log tillbaka

ett leende som stannade på mina läppar när jag föll tillbaka i sömn

och jag kände i hela min kropp hur vi log

precis likadant

 




Fri vers (Fri form) av Katinka Maria
Läst 372 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-07 23:13



Bookmark and Share


    TvåTungor
Jag log mig igenom hela dikten. Så fint!
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria