Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga gatan

 

på vår öde ö
frusna i tiden


vi skulle ha kunnat kalla det en verklighetsflykt
men vi ville inte fly ifrån något
vi ville bara föreviga verkligheten
vi ville bara vara
nära, tätt sammanvävda

ett ögonblick som för alltid skulle lämna ett avtryck
som aldrig skulle blekna




Fri vers av Katinka Maria
Läst 491 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-05 17:46



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag tycker du belyser bra hur det är att vara poet :)
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria