Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tända lågor

 

jag håller ditt ansikte mellan mina händer

ljuset i dina ögon vandrar vidare

och tänder lågor i mig

 

någonstans därinne flackar lågorna

i takt med mitt bultande hjärta

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka Maria
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-05 13:48



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra förmedlat men känns inte som en bra relation....
2017-01-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångandes i snygg dräkt
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria