Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosbarn

 

 

mamma sa att vi var maskrosbarn

 

och jag vet att

det finns mörker med förmågan att hålla en kvar

i trauman och tragedi

det finns välvandrade vägar och nedärvda dysfunktionella drag

konstant närvarande i medvetandets periferi

 

när farfar låg inför döden sa han

det finns hemska saker man aldrig talar om

hemligheter som man tar med sig ner i sin grav

och det är här

jag bryter mönstret

 

mamma sa att vi var maskrosbarn.




Fri vers av Katinka Maria
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-29 15:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
begrundansvärd text, ja !
2017-12-31

  Ulf D VIP
Där i vändningen, saknas det ord och intresserar, mig som läsare, vad hände? Vad sas, hoppas arr undersökningen fortsätter.
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria