Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsregel

 

 

 

 

små vänner och små penningar

 

är icke att förakta

 

vårda dem ömt och väl

 

och du har alltid en vän

 

och du är aldrig fattig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-29 11:46



Bookmark and Share


  Feminaz
Ett generöst hjärta är stort!
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP