Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla små nyfödda


Lycka



Vilken lycka att hålla Dig i famnen
och känna smultrondoften från Din hud
att höra Ditt gurgelskratt när jag smeker Din vällingrunda mage
att möta Dina undrande stjärnögon
när Du griper mitt finger med skrattgropiga händer.
Snart skall Dina ivriga springben ut i världen,
där vinden skall fara genom Dina röda silkeslockar
och ge rosenskimmer på Dina äppelkinder




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-15 23:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Absolut underbar- doften- den kan ingen parfymerifabrikant härma- isåfall vore han stenrik.
Väl poetat!
2008-03-09

    Bodil Sandberg
Ahhhhh så fiiiiiiiin så underbar..den sparar jag såklart som bokmärke!!!!
2008-01-11

  britt-marie VIP
Mycket vacker dikt
känner så väl igen mig i dina fina formuleringar.
B-M
2006-09-30

  Albert
;-)
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors