Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintersol

morgonens sagor 

väcker oss varligt till liv 

med mjuka toner 

slår upp ögonen 

en positiv tanke tänks 

dagen startar mjukare

lugnare 

solen kikar sakta in

genom fönstret

snön ligger kvar på marken

lite julkänsla infinner sig

sista dagen i november månad 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-30 10:30



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Finner en behaglig känsla i texten. Bra förmedlat.
2016-12-06

  Ingmar Hård VIP
Fräsch text!
"Morgonens sagor" har hög poetisk kraft i sitt uttryck.
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77