Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tainted love

tävlar inte
men när du drog i mig drog du en nitlott
jag är ständigt på jakt efter att få känna något

du äter inte mat
säger jag är ditt bränsle, fotogen
och jag lyser upp men jag inget man borde andas in

har svårt att svälja dig men du gör mig lugn
som en betablockare i min mun

förorenad
doppad i toxic waste
jag va all upp in your face

du pratar om att förtjäna människor
medans jag har märken över hela mig från dina skor




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-30 17:57



Bookmark and Share


  tildam
Åh. här ryms så mycket. så stort. så vasst. så starkt. mycket mycket bra.
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans