Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver noga tänka igenom hur robotisering skall påverka vårt samhälle.


mAInniska

när människan blir
mer maskin
och maskinen blir
mer människa

är det inte mer
än rätt att vi
betalar lika mycket
i skatt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP