Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta på dig

Vänta, vänta
vänta...
Varför står jag som förlamad
när det inte är jag som vill vara stilla
jag vill springa, och skrika, och hinna ifatt dig
Hur kan du inte ens se på mig?
Det regnar inte, himlen är klar
så varför
Kommer du inte




Fri vers (Fri form) av Mithril
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-01 01:52



Bookmark and Share


    Hiraeth
Gillar!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mithril