Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämta Jad

Hjälp mig

Jag brinner!


Hämta Jad

Han vet vad
han ska göra

Hälsa mina frusna läppar med sina och

Dränka mig i bensin

Hjälp-

Vi brinner...


Låt oss inte slockna än




Fri vers av Mithril
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-25 23:29



Bookmark and Share


    Hiraeth
Gillar särskilt detta: Hälsa mina frusna läppar med sina och

Dränka mig i bensin

Men hela är skitbra :) Enkel, komprimerad, tydlig, desperat och passionerat på ett alldeles särskilt sätt.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Mithril