Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jim Morrison, Frank Sinatra en gubbe och jag

something wrong, something not quite right... jag vet James Douglas Morrison
"let it snow, let it snow, let it snow" frank sinatra
"jingle bells jingle bells" Va fan...
"hej!"
"hallå!"
"posten?"
"japp"
"du är tidig idag"
"Jo, hellre de än titta på naturen"
"då får du se hur vi jobbar istället"
"hellre det. De är dessutom roligare att se på när andra gör något"
"därav tv"
han stannade till, han frös fast, stannade i steget och hajade till... precis som den tanken aldrig slagit honom förrän nu...
Jag hade inte väntat mig en sådan reaktion. hans reaktion ställde mig lite... weirdness
something wrong, something not quite right
let it snow, let it snow, let it snow
folk vill leva som svin
och dö som latmaskar
let it snow, let it snow, let it snow
inte nu frankie
before you slip into
unconsciousness
nej va fan
something wrong something not quite right
jo tackar jag vet
nej
helvete
let it snow let it snow let it snow
råttorna är rastlösa
kryper omkring, prasslar
jag hör dem.
jag hör deras klor skrapa mot träet
de är ivriga
de är hungriga
let it snow let it snow let it snow
let it not snow
ska cykla till Göteborg imorgon..
potatisen är slut




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-06 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson