Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För liten att förstå allt...

Barnbarnet 3 år ser på när farmor
packar ner saker i sin resväska.
Och hon lägger i mycket så den lille
han förstår att något ovanligt ska hända
och han tittar storögt på alla små plagg
som också läggs i och han frågar:
-Vart ska du med allt detta farmor...
-Till England! Din moster skall snart
få ett barn så jag skall åka dit och
hjälpa henne. Du skall få en kusin!
Och hon fortsätter och berättar så gott
hon kan hur det går till när ett barn föds...

När farmor har packat klart stänger hon
igen väskan och säger: - Det här bli bra!
Då säger barnbarnet: - Var är vagnen?
-Vilken vagn, säger hon... Då skriker han till:
-Den du skall ha det nya barnet i!
FÖR DET ÄR VÄL DU SOM KOMMER DIT
MED DET NYA BARNET, DET ÄR VÄL
DÄRFÖR DU RESER IVÄG?





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-02 09:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag tror farmor extraknäcker
som stork!
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, barn har sitt eget sätt att tänka...fint berättat...
2016-12-02

  Solstrale VIP
Åh ;) sådant är obetalbart! Wow!
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt