Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens reflektion


Tankar

Jag vill inte tänka

de tankar

jag inte vill tänka 

 

YM Bohman-16




Fri vers av Njord
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-02 12:42



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vissa tankar kommer tillbaka trots
att man bestämt avvisat dem.
Rolig och allvarlig reflektion.
2016-12-03

    ej medlem längre
Ja tänk om man kunde styra sina tankar. Tänker på den där liknelsen om att man inte kan hindra fåglar att flyga över huvudet, men att man kan hindra dem att bygga bo där.
Men tänk om det är just de tankar som gör ont som man borde stanna upp vid?
2016-12-02

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Rundgång i tankarna :-)
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER