Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mysfaktor

likt viskande vindar 

knackar mysfaktorn på dörren

öppnar sakta 

på glänt

släpper in den där känslan 

som bara december kan ha 

tar in känslan 

lycklig lottad 

med mina nära 

kära omkring 

julstämning kommer in 

slår sig till ro

utan stress 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-02 13:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så varm känsla....
2016-12-05

  Maria Sundelin VIP
En skön känsla
Kramar
2016-12-02

  Solstrale VIP
Dina ord rinner in som het glögg i ådrorna! :) mysfaktorn är hög:)
2016-12-02

    ej medlem längre
Fint om Julstämningen.
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77