Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till öknens torra

 

Fick jag hämta kärleken igen

när natten gömde min längtan

kunde jag stå emot din törst

när dina händer bad om nåd.

 

En dröm ropade mig tillbaka

kom styr mot ljusets fromma

kryp in i mitt leendes vila

och drick mig till öknens torra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-02 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP