Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allra finaste gåvan

den allra finaste gåvan 

vi kan ge någon annan 

är vår tid 

en stund av 

total närvaro 

fullt medvetna 

öppna sinnen 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-03 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört fint!
2016-12-05

  Solstrale VIP
Fulländningen i vänskap,,, när man saknar och längtar vännen :)
2016-12-03

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med dig
Kramar
2016-12-03

  mare VIP
Så sant
kram till dig
från mig!
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77