Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man får inte skriva





man får inte skriva
för att andra ska tycka om en
man FÅR inte

då tycker ingen om en

säg som det är

utan att förvänta dig

en tolk

det finns vittnen
som längtar
lika mycket som du




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP