Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Någon gång någonstans
ska jag ställa mig upp
för det jag tycker och tror på

Nu sätter jag mig ner
och skriver dessa rader
om de inte säger någonting om
hur det är att vara människa
då får det vara
då har jag ingenting att säga

Jag inser att det var länge sedan
det var tänt i mitt fönster




Fri vers (Fri form) av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-12-04 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP