Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före

Du steg ur folkhavet
omgiven av mystik
Öppnade dig långsamt
lät mina ord tränga in
Djupare in i dig
- Låt mig komma närmre!

När mina ord byttes mot handling
När du öppnat din kropp
Var du redan blottad och obrukbar.




Fri vers av A_Bishop
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-04 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vackert poem, har missat det förut men bättre sent än aldrig:) gåtfulla rader och ändå inte... sensuell med fina metaforer, jag tycket mycket om den här! tack.
2016-12-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Ord omgivna av mystik som en kulört dimma, så outgrundliga är orden.

Bra författat!!!!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop