Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mötet en gång på icas parkering, så djupt, så sant och helt omöjligt


ICA i december

Hjärtat slår,
hamrar och bankar
Rosten yr i flagor
Hjärtat vaknar
Nyvaken,
lite luddigt vilse, förstår jag plötsligt

Värmen sprider sig,
mjukt, rätt sakta
Skrämselhickan avtar
Vet att jag vet
Båda vet, men Hur fattar ingen

Fåniga, sega självförsvar
styr och ställer,
stånkar
Envist, tjurigt håller sig tungan bakbunden
Rädd

Det bubblar inuti,
vill ut som skummet i julmustglaset,
välla över,
ohejdat!

Inget syns till
Men båda Vet, en hemlighet
att Mötet redan Är






© Snuffa 20161204




Fri vers av Snuffa
Läst 239 gånger
Publicerad 2016-12-04 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa