Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra advent

skratt 

mys 

barn 

sång och musik 

doft av glögg i lägenhet 

doft av julens goda 

vänner samlas 

barn och vuxna 

hemmagjord alkoholfri glögg 

pyssel av julkort 

middag

stora och små 

vi njöt 

dagen och kvällen lång 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-05 10:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var underbart, utan ditt sällskap och lillklimpens så hade jag vet inte vad :) så härligt!
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om gemenskap!
2016-12-05

  Lars Hedlin
varmt och fint!
2016-12-05

  ULJO
Härligt verkligen. Din andra advent
2016-12-05

  Öknens Ros VIP
låter mysigt och varmt! :)
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77