Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

punktera inte mina uppblåsta drömmar med din slipade verklighetslans
jag hör ändå inte dina tunga andetag
för mig är världen sockervadd och enhörningsspillning i drivor
hör nu, sa du men inte var jag där du trodde, utan långt uppe på regnbågens välvda krön
jag hör aldrig mer din tondöva varning
vänd bort din blick av sorg och ansvar, jag badar ju med delfiner och jagas av kattungar utan slut
min barnasjäl drejar drömserviser i leran och serverar te ur regnvattenstunnan
mitt tyngda överjag slår sig ner en stund i en grönmålad trästol, bedrövad och ängslad av nuet.
Andas




Fri vers av Ellåtta
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-05 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta