Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjekt dialog

Femåringen vet inte vad
Utanpå är jag åldrad, blekt och hjälpligt
anpassad
Släpar sliter sopsorterar sanktionerar

Femåringen vill allt nu
Jag har lärt mig sublimera min vrede och
längtan
Arbetar anpassar avundas inte

Femåringen kastar sig på marken
Utanpå reser jag mig hastigt med skam och
skuld
Bearbetar bortförklarar bagatelliserar

Hennes röst blir allt starkare i mig.
Min övetslätande röst dränks i oljudet.




Fri vers av Ellåtta
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-22 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta