Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läckage

Jag ser att du väjer med blicken
anar såklart att du tar en annan
väg

För kraven är för stora begäret för tungt

För naket för starkt och för mycket människa

Putsar fasaden sminkar min lust
och förklär mig till de andra.

De blanka med osynlig hunger och dolda begär.

Kan du älska mig lättare utan mänsklighet som syns?




Fri vers av Ellåtta
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta