Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta direktiv.

Nu har jag förpackat dem
Känslorna
i hanterbara paket.

Inget sticker ut
Inget låter mer
Inga vassa kanter
Bara lagom mellanmjölksljumma

Jag tog bort allt som stack ut
Filade ner
Nötte bort
Ljuddämpade

Nu är jag inget
Du hör mig inte och slipper mina ord

Vi passerar bara varandra
två skepp i rymden
Nogrannt undvikande kontakt

Omloppsbanor utan kollision.




Fri vers av Ellåtta
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta