Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demaskering.

Jag bar min mask
Dag och natt
I alla år

Om det var brist på nyfikenhet
eller rädsla som hindrade dig
är oklart

Men nu när jag vågar lyfta
en gnutta

Ser
jag att ingen finns där.




Fri vers av Ellåtta
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta