Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bonjour tristesse.

Som stillastående vatten
som dagar utan sol
att inte kunna fånga
den lilla gnutta liv som
mig betrotts

Som att simma mot strömmen
och aldrig komma fram
som att vakna ur drömmen
och sakna det man mist

Dagar utan avbrott så
kändes mitt liv
Nätter utan lekar så
overkligt trist

Som att flyta med strömmen
och aldrig komma fram
som att aldrig kunna drömma
bara sörja det man mist

Bonjour tristesse.




Fri vers av Ellåtta
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta