Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar

Jag kan gå femtio steg
samtidigt som jag blundar
utan att något händer
varför är jag ändå så rädd?

Alla dessa röster omkring mig
jag hör vad de säger
men förstår inte vad de menar

Jag censurerar mig själv
i den grå intigheten





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-06 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP