Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhet

Dumhet

är roten till ondska

och vulgära utfall

mot dem

som har motsatta åsikter




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-06 11:18



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis och så bra uttryckt i denna dikt.
2016-12-07

    jaybird
SÄPO beskriver vilka de granskar mest och vilka som konsekvent stör tillståndsgivna demonstrationer. Där råder en monumental obalans mellan olika grupper och inte minst hur vinklat det beskrivs i media.
2016-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Nog är det så alltid!
2016-12-06

  Solstrale VIP
Rätt och riktigt håller med dig! :)
2016-12-06

    Sefarge VIP
Sån tur att det finns
några som är klokA
:)
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Helt rätt!

Jag har ofta de mest givande samtalen med dem som har andra åsikter än jag.
2016-12-06

  Den skrivande tysta
Så enkelt, sorgligt och sant.
Dumma/korkade/elaka människor
finns det alldeles för många av.
Men även för dom finns det hopp.
2016-12-06

  Öknens Ros VIP
dumhet är orsak till mycket elände på vår jord.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP