Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skillnad


skillnad

Det är skillnad att vara bokstavstrogen

Och att ta saker bokstavligt.




Bunden vers (Haiku) av Jean-Michel Orblin
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-05-16 11:23



Bookmark and Share


  aftermath
mycket bra.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin