Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vittring

Man kan se den på vitsipporna om våren
denna tunga lättnad
som skälver ur marken
den berättar om glömda minnen
från Eden
Någon gång förlorade alla sitt namn
i det stora draget som kom
Döden kastar sina tärningar
ännu en tid
En afton
när skuggorna är som längst
ska basunerna ljuda
och de vilsna ställa sig upp
som väktaren ställer sig
inför vårdkasarnas
första flämtande låga




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-12-09 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg