Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urskogen

Den smältande snön
dunstar i varm skog

Sekler av vilda tallar
låter dig vara
Rasbranter oåtkomliga
urkraften stiger
längs med träden, lavarna och stupen
allt som den vidrör
fattar eld
döda stammar lyser av LIV
tyst tyst smyger tiden




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-05 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg