Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsland

Jag gick upp på bergets topp
Där nere låg mitt barndomsland
backarna och husen
Filadelfia, sjön och pilträdet vid fotbollsplanen
Intill den röda lilla skolan en gång befolkad av barn som nu är vuxna och spridda över världen
Ett dis av nostalgi genomsyrade luften
Där vid bergets rand kände jag mig plötsligt flygfärdig men hejdade mig
mindes att jag inte längre kunde flyga




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-20 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg