Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social fobi 2

Hela jag är trött
som trädgrenar i november
som gamla trasor
i min själ
resterna av en gammal storm
I helvetesklyftorna
med skoskav
Jag har kämpat rätt mycket
i mina dar
och aldrig riktigt funnit
det mod jag behövt




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-27 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg