Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mental trötthet

trött uti varje del inombords

orken finns inte riktigt 

glädjen finner sig inte riktigt 

inom 

kanske på semester den är

orken alltså 

ligger på en strand 

långt långt bort

vilar 

hämtar kraft 

för att åter

komma tillbaka

ge mig ork 

kraft

energi 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-06 20:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Energi booastning behövs mellan varven..kram
2016-12-08

  ULJO
Behöver batteriladdning ibland
2016-12-06

  Maria Sundelin VIP
Ibland behöver vi vila upp oss
Kramar
2016-12-06

  Solstrale VIP
Tänd vanliga ljus när lillklimpen somnat, och tänd sedan taklampan, och koka the, och ta ett bad, och bjud dig själv god poesi och musik på samma gång och prata med vännerna....
2016-12-06

  Rise Little One
Vi brukar må inte så bra vid mörka tider. Tänd mera ljus så mår du bättre tror jag...
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77