Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Aneurysm

Öde udde i mitt hjärta
En ensam seglare
På en ö i ett hav
Ett hav i ett land
Méd en udde
av Sand
I ett slott
av Sand
För länge sedan
Frisläppt en sjukdom
En propp
På en udde
Ska du stanna?

Då gör jag det med.




Fri vers av IQ
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-16 11:44



Bookmark and Share


  Agnes
Starkt skrivet om något som tickar som en bomb i kroppen, ett kärl som spricker när som helst, och som tvingar oss att känna varje ögonblick. Din text berör...
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ