Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentum

Så var man här igen.

Innanför bröstet, en gammal vän gör sig påmind.
Under huden, en ström av liv fortsätter sin resa.

Jag är naken i December men kläds i färger och värme.

Kanske koffeinets effekt, kanske en andes andedräkt.

Ibland hittar jag hit. Eller så hittar det mig.
Oavsett... Tack och fortsätt.




Fri vers av Solsonen
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-07 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen