Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tålamodets glas

 

Vilande ligger

alla själar vid min sida

de jag lämnat i brand

när ingen ro jag fått

 

tumlaren söker

i mörkfunna vatten

det varmaste slaget

som stal min balans

 

jag faller vid din sida

naken utan namn

då kastanjen släpper

sig ut i vildsint dans

 

med tunnaste bläck

ser jag orden bedarra

och finner mig att läsa

under tålamodets glas

 

då böljar pennans linje

då krävs jag på ett svar

då lovar jag ditt hjärta

att städse finnas kvar.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-07 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP