Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räknesaga

ett, två

horisont möter horisont

tre, fyra

bilarnas ljus speglas i mina ögon
jag kör en bil jag inte kan styra

fem, sex

låg kvalite jag ser dig i hd
ljudet knastrar
bilden sprakar
something breaks

sju, åtta

mig kan man inte stoppa
fattar du väl
hoppar från hur högt som helst
dränker mig i eld

nio

ingen är som oss
supa knulla slåss

tio

läppstift i hela ansiktet
hur ser jag ut
mio
min
mio




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-08 21:00



Bookmark and Share


  julia.s
Jag fattar inte hur du lyckas ens, men jävlar
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans