Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta lite...

Litet pekfinger
Mor hör inte för hon har
tre samtal före




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-16 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förbisedd som barn. igenkänningsfaktor: hög. hos alla tror jag. "mamma titta vad jag kan men titta då kolla då mamma mmamma!"
2006-05-23

  Daniel_78 VIP
heheh denna var ljuvlig
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP