Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen är

Naturen är skön
Den lyfter inte en gren
för dig. Den är hemsk




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-16 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP