Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens reflektion


Livslängd

Om man stiger upp
i ottan
blir livet längre

YM Bohman-16




Fri vers av Njord
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-09 10:14



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Nja...livet blir väl knappast längre oavsett den vakna tiden men att gå upp tidigt ger en illusion om att det är så...
En bra reflektion oavsett!
2016-12-09

    ej medlem längre
Ja så känns det. Man får gjort mer.
2016-12-09

  Gunnel Eriksson VIP
Då blir man trött på kvällen.
Jag vet för jag prövar så gott
som varje dag. Bra reflektion.
2016-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2016-12-09

  ULJO
Exakt och mer innehållsrikt
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER